ULTIMA
RESURSĂ

CREAZĂ-ȚI POVESTEA! ADAUGĂ JOCURI INTERACTIVE ȘI ACTIVITĂȚI DE AVENTURĂ CARE SĂ ACOPERE NEVOILE ECHIPEI TALE.

Află cum se descurcă echipa ta în gestionarea resurselor.

Suntem in anul 2160. Din cauza faptului că pe Terra resursele sunt aproape în totalitate epuizate, singura șansă de supraviețuire a omenirii este căutarea altor planete pretabile vieții.

În această situație oamenii trebuie să treacă prin provocări foarte dificile, pentru găsirea puținelor resurse rămase disponibile, din care ei trebuie să construiască o rachetă și echipamentul necesar călătoriei în spațiu.

Fiecare joc în parte va oferi la finalul ei combustibilul necesar propulsiei rachetei pe o distanță cât mai mare și un anumit număr de jetoane, cu care echipa va putea achiziționa de la masa negocierii materialele atât de necesare construirii navei.

Rămâne la latitudinea voastră să vă alegeți jocurile care credeți că se potrivesc nevoilor echipei voastre sau să ne lăsați să vă facem o propunere. 

DURATĂ:  între 2 și 6 ore
NR. PARTICIPANȚI: minim 10

#coeziune   #încredere reciprocă
#comunicare   #orientare

TEAM LEADER-UL

Team leader-ul va trebui foarte atent ales deoarece acesta trebuie să aibă o bună capacitate de organizare a oamenilor, având în vedere atât construirea rachetei, cât și desemnarea persoanelor potrivite pentru probele la care trebuie să participe echipa sa. Totodată el trebuie să aibă și un bun management al timpului, abilități de comunicare, susținere și de motivare în vederea obținerii rezultatelor dorite.

[unex_ce_button id="content_ni9rfl405,column_content_wegg90ae0" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ece835" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="/contact/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]CONTACT[/ce_button]