ULTIMA
RESURSĂ

CREAZĂ-ȚI POVESTEA! ADAUGĂ JOCURI INTERACTIVE ȘI ACTIVITĂȚI DE AVENTURĂ CARE SĂ ACOPERE NEVOILE ECHIPEI TALE.

Obțineți resursele necesare finalizarii sarcinilor într-un joc de creație, folosindu-vă de toate capacitățile individuale ale membrilor echipei.

Suntem în anul 2160.

Din cauza faptului că pe Terra resursele sunt aproape în totalitate epuizate, singura șansă de supraviețuire a omenirii este căutarea altor planete pretabile vieții. În această situație oamenii trebuie să treacă prin provocări foarte dificile, pentru găsirea puținelor resurse rămase disponibile, din care ei trebuie să construiască o rachetă și echipamentul necesar călătoriei în spațiu. 

Pachetul este construit din două activități separate care se desfășoară concomitent, jocul mamă și probele. Acest lucru face ca fiecare persoană să fie în permanență implicată în joc. În timp ce jocul mamă are ca scop construirea rachetei, fiecare probă în parte va oferi la finalul ei jetoane, cu care echipa va putea achiziționa de la masa negocierii materialele atât de necesare construirii și lansării navei în spațiu.

Jocul este deosebit de dinamic și energic, iar varietatea mare de probe pe care le propunem, face ca fiecare participant să se poată regăsi în acestea.

Durată: între 5 și 7 ore
Număr participanți: minim 15

#găsirea soluțiilor optime pentru rezolvarea sarcinilor
#lucru în echipă   #comunicare   #organizare   
#gestionarea timpului   #abilități de leadership   

#susținere și motivare reciprocă   #creativitate   
#multitasking   #atenție la detalii   #concentrare 

CONSTRUIREA MACHETEI
ȘAEPELE ORB
SCHIURILE
GEOMETRIE
CANA CU APĂ
TURNUL
TIR CU ARCUL
[unex_ce_button id="content_ni9rfl405,column_content_wegg90ae0" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ece835" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="/contact/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]CONTACT[/ce_button]