SUPRAVIEȚUIRE

CREAZĂ-ȚI POVESTEA! ADAUGĂ JOCURI INTERACTIVE ȘI ACTIVITĂȚI DE AVENTURĂ CARE SĂ ACOPERE NEVOILE ECHIPEI TALE.

Află cum se descurcă echipa ta în obținerea resurselor necesare, prin gestionarea puținelor materiale pe care le are la îndemână.

Ești împreună cu echipa ta într-un avion care se prăbușește într-o zona izolată din munți.

Toată lumea supraviețuiește impactului inițial, dar depinde de voi și de abilitatile echipei voastre dacă toata lumea, chiar și cei răniți, vor supraviețui și mai departe. Astfel sunteți nevoiți să luați măsuri de prim ajutor eficiente și să dați dovadă de o bună organizare în folosirea puținelor materiale și unelte pe care le aveți la îndemână, pentru a găsi resursele de apă și hrană atât de necesare.

Pentru a vă mări șansele de supraviețuire este nevoie să vă creați un adăpost în care să vă adapostiți de frig, ploaie și de animalele sălbatice până la sosirea echipelor de salvare dar și să faceți focul pentru a vă putea încălzi într-o noapte friguroasă.

Durată: între 3 și 5 ore
Număr participanți: minim 15

#găsirea soluțiilor optime pentru rezolvarea sarcinilor
#încredere în forțele proprii și între membrii echipei
#cunoașterea și depășirea limitelor personale  

#lucru în echipă   #comunicare   #organizare 
#gestionarea timpului   #abilități de leadership   

#susținere și motivare reciprocă   #creativitate   
#multitasking   #atenție la detalii   #concentrare
#adaptare la situații noi 

ACTIVITĂȚI

ESCALADĂ
RAPEL
PRIM AJUTOR
PROCURAREA APEI
CONSTRUIRE ADĂPOST
APRINDEREA FOCULUI
[unex_ce_button id="content_ni9rfl405,column_content_wegg90ae0" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ece835" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="/contact/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]CONTACT[/ce_button]