SUPRAVIEȚUIRE

CREAZĂ-ȚI POVESTEA! ADAUGĂ JOCURI INTERACTIVE ȘI ACTIVITĂȚI DE AVENTURĂ CARE SĂ ACOPERE NEVOILE ECHIPEI TALE.

Află cum se descurcă echipa ta în obținerea resurselor necesare, prin gestionarea puținelor materiale pe care le are la-ndemână.

Ești împreună cu echipa ta într-un avion care se prăbușește într-o zona izolată din munți.

Toată lumea supraviețuiește impactului inițial, dar depinde de voi și de abilitatile echipei voastre dacă toata lumea, chiar și cei răniți, vor supraviețui și mai departe. Astfel sunteți nevoiți să luați măsuri de prim ajutor eficiente și să dați dovadă de o bună organizare în folosirea puținelor materiale și unelte pe care le aveți la îndemână, pentru a găsi resursele de apă și hrană atât de necesare.

Pentru a vă mări șansele de supraviețuire este nevoie să vă creați un adăpost în care să vă adapostiți de frig, ploaie și de animalele sălbatice până la sosirea echipelor de salvare dar și să faceți focul pentru a vă putea încălzi într-o noapte friguroasă.

DURATĂ:  între 2 și 6 ore
NR. PARTICIPANȚI: minim 10

#coeziune   #încredere reciprocă  #creativitate
#comunicare   #orientare  #luarea celor mai bune decizii

ACTIVITĂȚI

Prim ajutor, Procurarea apei, Construirea adăpostului, Aprinderea focului.

[unex_ce_button id="content_ni9rfl405,column_content_wegg90ae0" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ece835" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="/contact/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]CONTACT[/ce_button]