PRIM AJUTOR

Ne-am gândit să dezvoltam un joc extrem de complex, cu beneficii deosebite pentru echipă, pe baza experienței unuia dintre trainerii noștri care este membru în cadrul Asociației Naționale a Salvatorilor Montani din România, din 1994.

Echipa va fi pusă să rezolve o simulare a unei situații de urgență prin acordarea de prim ajutor unei persoane rănite deși membrii ei nu au pregătire de specialitate.

Urmărim posibilitatea de adaptare a membrilor echipei în cazul unor situații noi apărute despre care aceștia nu cunosc prea multe lucruri.

DURATĂ:  aprox. 30 minute
NR. PARTICIPANȚI: minim 4

#adaptarea la situații noi   #lucru în echipă
#comunicare   #atenție  #creativitate
#găsirea soluțiilor optime  #coordonare

[unex_ce_button id="content_dbxmwukv8,column_content_wegg90ae0" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ece835" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="/contact/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]CONTACT[/ce_button]