INVAZIA
ZOMBILOR

CREAZĂ-ȚI POVESTEA! ADAUGĂ JOCURI INTERACTIVE ȘI ACTIVITĂȚI DE AVENTURĂ CARE SĂ ACOPERE NEVOILE ECHIPEI TALE.

Când morții se trezesc la viață, tu și colegii tăi sunteți singurii care îi puteți opri, cu o săgeată bine țintită.

Este ziua în care morții se trezesc la viață. 

Transformați în zombi, aceștia umblă liberi printre noi, amenințând toate persoanele care le ies în cale. Pentru a nu putea fi identificați și eliminați, zombi iau prizoniere persoane nevinovate, cărora le schimbă înfățișarea după aspectul lor. Din fericire această asemănare nu este totală, astfel încât, cu multă atenție, veți putea găsi indiciile necesare identificării lor, dar acest lucru cu siguranță nu va fi deloc simplu.

Pentru a supraviețui inițial va trebui să fugiți de ei cât vă țin picioarele, escaladând pereți înalți de stâncă, sau trecând pe tiroliană peste zone altfel inaccesibile. De unul singur nu veți putea reuși, de aceea va trebui să găsiți alte persoane care să aibă inițiativă și să vă stabiliți cu aceștia un cod comun de semne, pe care zombi să nu-l poată întelege.

Ofensiva va trebui atent pregatită și cu resurse limitate. Neavând la îndemână arme de foc, va trebui să vi le improvizați, confecționându-vă propriile arcuri cu săgeți.

Pachetul este construit din două activități separate care se desfășoară concomitent, jocul mamă și probele. Acest lucru face ca fiecare persoană să fie în permanență implicată în joc. Jocul este deosebit de dinamic și energic, iar varietatea mare de probe pe care le propunem, face ca fiecare participant să se poată regăsi în acestea.

Durată: între 4 și 6 ore
Număr participanți: minim 15

#încredere în forțele proprii   #încredere între membrii echipei
#cunoașterea și depășirea limitelor personale  

#lucru în echipă   #comunicare   #organizare 
#gestionarea timpului   #abilități de leadership   

#susținere și motivare reciprocă   #creativitate   
#găsirea soluțiilor optime pentru rezolvarea sarcinilor
#multitasking   #atenție la detalii   #concentrare 

ELIMINAREA ZOMBILOR
ESCALADĂ
TIROLIANĂ
LIMBAJ COMUN
INIȚIATIVĂ
[unex_ce_button id="content_ni9rfl405,column_content_wegg90ae0" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ece835" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="/contact/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]CONTACT[/ce_button]