COMANDO

CREAZĂ-ȚI POVESTEA! ADAUGĂ JOCURI INTERACTIVE ȘI ACTIVITĂȚI DE AVENTURĂ CARE SĂ ACOPERE NEVOILE ECHIPEI TALE.

Ia-ți echipa și puneți mâna pe armele de AIRSOFT pentru dezamorsarea unei situații de criză.

Terorismul a devenit o amenințare cât se poate de reala la nivel mondial. 

O grupare extremistă din Kala a luat mai mulți ostatici, cerând o recompensă substanțială. Sunteți cooptați să faceți parte dintr-o echipă de luptători de elită în încercarea de a dezamorsa criza, eliminând teroriștii și eliberand ostaticii, prin intermediul unui asalt fulgerător.

Pentru a putea supraveghea gruparea teroristă, în vederea strângerii de date și informatii, va trebui să escaladați cele mai înalte locați, să treceți peste zone inaccesibile pe tiroliană. Ofensiva care presupune un atac fulger, trebuie să-i ia prin surprindere și este compusă dintr-un asalt de sus care să înceapă cu o coborâre în rapel. Totodată o echipă de elită trebuie să se poată ințelege dintr-o privire, prin stabilirea unui cod comun de comunicare, dar să se și poată mișca ca un tot unitar.

Pachetul este construit din două activități separate care se desfășoară concomitent, jocul mamă și probele. Acest lucru face ca fiecare persoană să fie în permanență implicată în joc. În timp ce jocul mamă are ca scop eliminarea grupării teroriste, fiecare probă în parte va oferi la finalul ei date și informații despre identitatea persoanelor aparținând grupării teroriste, astfel încât să puteți face diferența între ei și ostatici. Jocul este deosebit de dinamic și energic, iar varietatea mare de probe pe care le propunem, face ca fiecare participant să se poată regăsi în acestea.

Durată: între 5 și 7 ore
Număr participanți: minim 15

#încredere în sine   #încredere între membrii echipei
#lucru în echipă   #comunicare   #organizare
#cunoașterea și depășirea limitelor personale   
#gestionarea timpului   #abilități de leadership   

#susținere și motivare reciprocă   #creativitate   
#găsirea soluțiilor optime   #atenție la detalii
#multitasking   #concentrare 

ELIMINAREA TERORIȘTILOR
ESCALADĂ
TIROLIANĂ
RAPEL
ANTRENAMENT TRAGERE
MIȘCARE CA UN TOT UNITAR
LIMBAJ COMUN
[unex_ce_button id="content_ni9rfl405,column_content_wegg90ae0" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ece835" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="/contact/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]CONTACT[/ce_button]