ALPINISTUL

CREAZĂ-ȚI POVESTEA! ADAUGĂ JOCURI INTERACTIVE ȘI ACTIVITĂȚI DE AVENTURĂ CARE SĂ ACOPERE NEVOILE ECHIPEI TALE.

Descoperă activitățile de aventură ce te vor scoate din zona de confort și îți vor testa limitele într-un mediu lipsit de orice risc.

Vă propunem o drumeție plină de aventură pe parcursul căreia va trebui să vă orientați și să găsiți drumul cel bun, să vă ajutați și să vă sprijiniți reciproc pentru a putea depăși obstacolele apărute în cale.

Drumul este presărat cu o mulțime de provocări, astfel, pentru a putea înainta și continua veți fi nevoiți să coborâți în rapel versanți abrupți, să escaladați pereți de stâncă și să treceți peste prăpastii pe tiroliană.  

Deoarece pe munte pericolele pândesc la tot pasul v-am pregătit o probă de prim ajutor, care va testa la maxim echipa atât din punct de vedere al adaptării ei la situații noi apărute, cât și din punct de vedere al organizării. 

Pentru că deshidratarea vă poate pune și ea în pericol, va trebui să vă obtineți apa atât de necesară, lucru care nu va fi deloc simplu, iar venirea nopții vă va obliga să montați un cort pe întuneric.

DURATĂ:  între 2 și 6 ore
NR. PARTICIPANȚI: minim 10

#coeziune   #încredere reciprocă
#comunicare   #orientare

ACTIVITĂȚI

Drumeție, Rapel, Escaladă, Tiroliană, Prim ajutor, Procurarea apei, Montarea cortului.

[unex_ce_button id="content_ni9rfl405,column_content_wegg90ae0" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ece835" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="/contact/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]CONTACT[/ce_button]