ALPINISTUL

CREAZĂ-ȚI POVESTEA! ADAUGĂ JOCURI INTERACTIVE ȘI ACTIVITĂȚI DE AVENTURĂ CARE SĂ ACOPERE NEVOILE ECHIPEI TALE.

Descoperă activitățile de aventură ce te vor scoate din zona de confort și îți vor testa limitele într-un mediu lipsit de orice risc.

Drumeția vă va pune la grea încercare atât pe tine cât și pe membrii echipei tale.

Un lucru este clar, de unul singur nu vei putea reuși. Bazează-te pe colegii tăi, ajută-i și acceptă-le ajutorul atunci când este nevoie și veți putea face față astfel provocării.

Vă propunem o drumeție plină de adrenalină, cu peisaje unice, pe parcursul căreia va trebui să vă orientați pentru găsirea drumului cel bun, să vă ajutați și să vă sprijiniți reciproc pentru depășirea obstacolelor apărute în cale.

Drumul este presărat cu o mulțime de provocări, iar pentru a putea continua veți fi nevoiți să coborâți în rapel versanți abrupți, să escaladați pereți de stâncă și să treceți peste prăpăstii pe tiroliană. Pentru a putea supraviețui o noapte pe munte va trebui să puneți cortul după căderea întunericului, să faceți rost de provizii de apă și să vânați pentru a vă procura hrana, însă niciun efort nu este destul de mare atunci când vine vorba de finalizarea provocării.

Durată: între 6 și 8 ore
Număr participanți: minim 15

#încredere în forțele proprii și între membrii echipei
#găsirea soluțiilor optime pentru rezolvarea sarcinilor
#cunoașterea și depășirea limitelor personale

#lucru în echipă   #comunicare   #organizare 
#gestionarea timpului   #abilități de leadership   

#susținere și motivare reciprocă   #creativitate   
#atenție la detalii   #creativitate   #concentrare 

ESCALADĂ
TIROLIANĂ
RAPEL
PROCURAREA APEI
PROCURAREA HRANEI
MONTAREA CORTULUI
[unex_ce_button id="content_ni9rfl405,column_content_wegg90ae0" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ece835" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="/contact/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]CONTACT[/ce_button]