ACTORUL

CREAZĂ-ȚI POVESTEA! ADAUGĂ JOCURI INTERACTIVE ȘI ACTIVITĂȚI DE AVENTURĂ CARE SĂ ACOPERE NEVOILE ECHIPEI TALE.

Cunoaște-ți colegul de muncă și vezi ce sentimente se află sub "masca" lui profesională.

Vă propunem  o serie de ateliere inspirate din arta actorului, care urmăresc îmbunătățirea abilităților de exprimare, de comunicare în diferite medii și situații. Ele pornesc de la tehnici simple de lucru, folosite de artiștii scenei ca jocuri de grup pentru concentrarea atenției, dicţie, etc. și ajung până la exerciții complexe de improvizație, interpretare, construcție de rol samd.

Expresivitatea, abilitățile oratorice și de persuasivitate, încrederea în sine, spontaneitatea, gândirea creativă sunt doar câteva elemente care fac o persoană să aibă șanse mai mari de succes în viața profesională și în mediul personal.

Toți devenim colegi la actorie, ne cunoaștem colegii actori, facem mișcare și ne energizăm. Ne distrăm cu jocuri de echipă și ne dăm jos măștile sociale pentru a fi autentici și proaspeți. Suntem pe teritoriul creației, numit “maculatură” si aici oricine are voie să greșească în căutarea noului rol/ lui. Utilizăm instrumente de comunicare pentru a îmbunătăți sinergia echipei, improvizam pentru a ne simți extraordinar, pentru a ne elibera și a ne entuziasma!

Durată: între 2 și 6 ore
Număr participanți: minim 15

#încredere în forțele proprii   #comunicare
#cunoasterea și depășirea limitelor personale
#adaptare la situatii noi   #atenție la detalii 

#lucru în echipă   #concentrare    #organizare 
#gestionarea timpului   #abilități de leadership   

#susținere și motivare reciprocă   #creativitate   
#găsirea soluțiilor optime pentru rezolvarea sarcinilor 

ACTIVITĂȚI

Jocurile și atelierele de actorie sunt organizate și
supravegheate de actori profesioniști.

[unex_ce_button id="content_ni9rfl405,column_content_wegg90ae0" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ece835" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="/contact/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]CONTACT[/ce_button]